avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Incetare suspendare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Incetare suspendare PFA

Buna ziua,
in perioada nov 2015- mai 2016 am avut PFA-ul suspendat. Am decis la 1 iunie sa reincep activitate, de la ORC am obtinut noul certificat constatator si rezolutia insa nu stiu la ANAF cu ce acte sa ma duc pentru a ma lua din nou in evidenta, ma puteti ajuta?
Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: Cristina Mateescu , Consultant fiscal 14:54, 10 Iunie 2016
incercati cu declaratia 070 + copii dupa actele de la Registru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf si pfa liderul liderul Am desfiintat PFA in martie 2017.Pentru 2016 mai trebuie facuta o reglare la impozit/aprox.350 de lei.Pana acum nu am primit nicio instiintare.Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare locatie sediu social sandeldaniel sandeldaniel Am realizat schimbarea de sediu social al firmei din sectorul 4 in sectorul 2. De la Registrul Comertului am primit noul certificat de inregistrare, ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen pentru pfa antispam antispam Buna ziua. Avand in vedere ca perioada aceasta va fi una destul de zbuciumata pentru \"detinatorii\" de PFA-uri din domeniul IT-ului, am urmatoarea ... (vezi toată discuția)