Sunt nou in domeniu ca gestionar si de curand m-am confruntat cu o mica problema pe care as dori s-o lamuresc pentru a nu mai avea semne de intrebare pe viitor. Serviciul aprovizionare a facut o achizitie pentru 500 bucati din materialul x , dar furnizorul a trimis piesele intr-o cutie. Avizul de insotire a venit pe 1buc, dar serviciul contabilitate mi-a spus sa fac receptia pe 500 buc pentru a avea posibilitatea sa le scad din gestiune odata cu consumul acestora. Este corect ? Daca nu, ce este de facut ? Daca da , cum se face NIR-ul corect ? N-ar fi fost mai bine daca s-ar fi solicitat emiterea unui nou aviz de la furnizor cu 500 buc ? Multumesc !
Este corect sa faceti receptia la bucata, adica 500. Furnizorul are modul sau propriu de evidenta (la cutie) si nu e obligat sa-l schimbe la dorinta fiecarui client.
Reglare stoc
ioana b
am nevoie urgent de un raspuns.
cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.