avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte apartament cu o camera, impiedicare vanzare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte apartament cu o camera, impiedicare vanzare

Buna ziua,
Am si eu o intrebare ,am un fiu caruia i -am cumparat eu din banii mei o garsoniera,pe numele lui bineinteles.De cateva luni a intrat intr-o gasca de oameni care beau,fura,se drogheaza.Aceasta garsoniera a fost dotata de mine cu tot ceea ce era necesar,mobila ,combina frigorifica,LCD,masina de spalat rufe,.
Zilele acestea am avut marea surpriza sa gasesc garsoniera goala,el vanduse tot .iar acum umbla sa vanda si garsoniera,Am uitat sa va spun ca lucra la o ferma iar de cand a intrat in aceasta gasca nu mai merge nici la lucru.
Va spun sincer sunt disperata,si nu stiu daca as putea face ceva ,sa merg la notar poate se poate pune o clauza ca sa nu poata vinde si casa pe bautura,droguri.
Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat daca se mai poate face ceva sa nu vanda casa.
Cu vorba buna nu pot deoarece ma bate,sunt desfigurata si acum,iar sotul meu este la pat...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 20:58, 11 Iunie 2016
Buna ziua,
Din pacate, ne putand dovedi cu acte ca acea garsoniera e cumparata de dumneavoastra toate actele fiind pe numele sau, el este stapanul ei si o va putea vinde fara sa va ceara consimtamantul.
Nu aveti ce face.
Puteti formula plangere la politie pentru lovituri solicitand atat pedepsirea cu inchisoare cat si introducerea intr-un program de dezintoxicare.
In actul de cumparare este specificata sursa banilor, ca dvs. ati platit-o?
Daca puteti dovedi ca garsoniera a fost o donatie, aceasta poate fi revocata pentru ingratitudine, pentru ca acum va loveste. Trebuie insa sa puteti dovedi toate acestea rapid pana nu o vinde pentru ca apoi s-a dus. Discutati cu un avocat si daca aveti dovezile incercati sa deschideti proces si sa puneti notificare in CF (parca) ca sa nu o poata instraina pana nu se termina procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma confrunt cu o problema de cel puțin 3 ani. locuiesc ... Alina Carmen Alina Carmen Bună ziua! Ma confrunt cu o problema de cel puțin 3 ani. Locuiesc intr o garsoniera, et 3 și deasupra ( et.4) exista un proprietar care a închiriat ... (vezi toată discuția)
Pot cumpăra casa părinților? dacă da, e nevoie și de semnătura fratelui meu? gheorghisan gheorghisan Bună seara , as vrea să cumpăr casa părinților, părinți sunt divorțat. Un din părinți ar ramane in casa cu mn celălalt urmand sa primească ... (vezi toată discuția)
Partaj, divort eva_andreea eva_andreea Buna ziua, Am si eu o mare rugamite la d-vostra si anume: -dupa 14 ani de casnicie sunt in proces de divort cu sotul meu(divortul s-a \"pornit\" amiabil la ... (vezi toată discuția)