Buna ziua/seara/dimineata si bine v-am gasit, asta e primul meu post pe forum :frantic: :justcuz:
Nu stiu daca aceasta intrebare ajunge in zona potrivita.
Intreb pentru un prieten( caruia ii vom atribui un nume fictiv -> Gigi ) care nu are acces la internet, a primit un control de la furnizorul de energie electrica pe baza unei reclamatii. Nu au gasit nimic in afara legii iar Gigi vrea sa afle cine a facut reclamatia.
Este vreo modalitate de a afla care este persoana care a facut plangerea? I-a intrebat pe cei care au facut control si acestia au zis ca "nu avem voie sa spunem". Gigi vrea sa stie pe cine trebuie sa dea in judecata pentru daune morale sau hartuire si cum trebuie sa procedeze.
Va multumesc anticipat pentru atentie si tot ce voi invata de la dvs voi folosi pentru a-i ajuta pe altii.
Nu poate afla decat de la cei la care s-a depus reclamatia, pe de alta parte, nu are sanse nici pe cale civila nici penala intr-un eventual proces,o reclamatie la un furnizor de energie chiar nedovedita, nu constituie temei legal ptr.o actiune in raspundere civila sau penala.