avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu autoritatea tutelară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu autoritatea tutelară

Bună seara. Fiul.meu de 10 are un.apartament ,mostenire dupa.tata si.bunica.deoarece in.urma cu 3ani au intrat prin.efracție presupuse rude pretinzând ca au drept,am.reusit sa obținem.hotărârea definitivă anul trecut în.aprilie.pana.la evacuarea acelor persoane datoriile s au acumulat. M.am decis sa vand .am.primit acordul autorității tutelare de a vinde,dar nu si acordul de a recupera din banii de vanzare datoriile acumulate în urma obținerii acestui apartament cat si cele la.întreținere. am.pierdut foarte multi.clienti din.cauza asta,acum.risc sa fiu data in.judecata de catre asociatia de locatari pt datoria la.întreține am.vb cu.cei.de la.autoritate si mi au zis ca nu se da acord decat vreau sa.folosesc.banii pt a cumpara o.alta.locuinta pt.băiat sau dak doamne.fereste are probleme de sănătate.ce pot face in astfel.de.situatie?desi am.justificative pt.banii.care vreau să se scadă,nu vor sa dea dispozitie.statul.zice ca se gândeste la.binele.copilului,de acord,dar daca il pierd la.licitatie.,atunci.unde este.binele.copilului???
O.seară buna va doresc !
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:19, 13 Iunie 2016
dvs trebuie sa obtineti banii de la rude, aia datoreaza bani pt facturi si intretinere, nu copilul trebuie sa plateasca din averea sa .
Trebuie sa va dati rudele in judecata pentru recuperarea debitelor restante. Normal ca aut.tutelara nu va poate face dispozitii de acord a platilor datorate intrucat aceste cheltuieli nu au fost facute in interesul major al copilului.
Puteti obtine de la rude nu doar contravaloarea facturilor dar si contravaloarea lipsei dreptului de folosint. Ambele le obtineti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copiilor lary2009 lary2009 sunt o mama de 25 de ani. am un copil de 3ani cu un barbat cu care traiesc de 9 ani in concubinaj.m-a batut si m-a umilit in toti acesti ani si m-am hotarat ... (vezi toată discuția)
Cum sa dau in judecata pentru pensie alimentara ioanaalexa ioanaalexa buna.ma numesc corina si mam casatorit in 2008.in 2011 am divortat,sotul neprezentandu-se la nici un termen.in urma casatoriei a rezultat un minor..acum avand ... (vezi toată discuția)
Pensia alimenatra andreeaiulia22 andreeaiulia22 buna seara! fostul concubin nu a acordat minorei in varsta dee 2 ani pensi alimentara. am depus plangere penala dar nu sa rezolvat nimik. Vreau sa stiu ce pot ... (vezi toată discuția)