avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa, obligatii actionari
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa, obligatii actionari

Buna ziua.Sunt actionar intr-un SRL In anul 2014 m-am asociat cu un prieten pentru inceperea unei afaceri.A fost numit administrator fiul sau.Nu am fost implicat deloc in firma dar aceasta a inregistrat datorii si acum cel la care s-au facut datorii vrea sa ceara insolventa firmei.Ca simplu asociat, sau actinar am vreo raspundere? Datoria este de 20 000 euro, administratorul nu are avere pe numele sau. Se poate ajunge la vreo executare fata de mine (averea mea)
In principiu, pe linie civila, nu, dar trebuie sa fiti atent oricum, sa urmariti dosarul de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu kordo kordo Firma mea se afla in insolventa cu plan de reorganizare pina -n 2014 , si totusi am primit titlu executoriu pe baza de bilete la ordin de la banca pt. cumnata ... (vezi toată discuția)
Insolventa si raspunderea administratorului cl1981 cl1981 Buna ziua. Sunt adminitratorul unui srl cu datorii la ANAF de aprox 65.000, cu imobil pe numele meu si al sotului dar si auto pe numele sotului. Sotul este ... (vezi toată discuția)
Posibil sau nu - anulare contract cesiune parti sociale laurashield laurashield Buna seara, As dori citeva raspunsuri, daca e posibil, la o situatie in care ma aflu in momentul de fata ! ….3 minute de citit atent ! In anul ... (vezi toată discuția)