avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare proces pret de cateva minute
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare proces pret de cateva minute

Buna ziua,

Am un proces de litigiu in munca in care compania (intimata) a obtinut proba testimoniala.

As vrea sa stiu daca dupa audierea martorului pot cere amanarea procesului pentru cateva minute (10-15) cu scopul de a-mi formula interogatoriul.

Acest lucru ar fi foarte important pentru mine, ca, pe langa intrebarile pe care le voi pregati, voi adauga intrebari in functie de intrebarile la care martorul deja a raspuns, fie ele adresate de catre aparatorul intimatei, fie adresate de catre instanta.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:22, 11 Iunie 2016
Trebuie sa va pregătiți întrebările în timpul audierii.
Nu se practica asa cum ați vrea.
Ok, asa voi face. Voi fi extrem de atent si le voi formula in functie si de raspunsurile martorului.

Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Vedeți ce declara și dacă omite ceva îl puteți întreba.
Aveți dreptul sa va notați și pe hârtie întrebările în timpul audierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala reprezentant legal aidu aidu In dosarul cu privire la contestatie decizie concediere: Vreau sa solicit audierea in sala a persoanei imputernicite cu cercetarea disciplinara. Acesta este ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Citare martori aidu aidu Sunt foarte nelinistit deoarece instanta a dispus citarea martorilor prin aceasi incheiere cu care a dispus si administrarea interogatoriilor. Rezulta de aici ... (vezi toată discuția)