avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mutare PFA in alt judet cu rezervare nume
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mutare PFA in alt judet cu rezervare nume

Buna ziua,
doresc sa mut actvitatea PFA-ului in alt judet. Am depus documentele si mi s-a raspuns ca trebuie sa fac rezervare denumire firma la nivel national.M-am blocat, nu stiu ce sa mai fac in desisul asta de legi, ordine, modificari si ce -o mai fi. Solicitarea mea de mutare nu presupune automat si verificarea dispozitiei numelui de firma - PFA in cazul meu - la nivel national. Ajutati-ma, va rog, ce pot face, ce solutii mai am pentru mutare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 12:40, 14 Iunie 2016
Buna ziua,

Mutarea activitatii PFA-ului presupune schimbarea sediului profesional dintr-un judet in altul. La infiintare, rezervarea denumirii s-a realizat pe judet. Astfel, inainte de depunerea dosarului la Registrul Comertului va trebui sa faceti rezervarea din nou, de data aceasta la nivel national. Taxa este de 72 RON si trebuie completat un formular pe care il gasiti la Registrul Comertului.

Speram ca raspunsul nostru a fost de ajutor.

O zi frumoasa,
Echipa Reinvent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma dutch dutch As vrea sa stiu ce fel de imputernicire trebuie ca sa mearga cineva la Registrul Comertului si sa rezerve denumirea societatii in numele meu, nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Denunire srl underworld underworld Doresc mutarea sediului SRL-ului meu in alt judet si am descoperit ca aici exista un alt SRL, tot cu aceeasi denumire. Am fost nevoit sa schimb denumirea ... (vezi toată discuția)
Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)