avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Anulare credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Anulare credit

Bună seara! Îmi puteţi răspunde la următoarea întrebare: dacă am solicitat un credit de 20000 de lei, care s-a şi aprobat şi până să mi se vireze banii în cont a intervenit ceva care nu-mi mai permite să iau acest credit, pot să-l anulez în vreun fel?
Cel mai recent răspuns: rozi.constantinescu , utilizator 21:15, 12 Iunie 2016
Cel mai bine este sa intrebati debitorul cu privire la acest lucru.

Totusi, daca nu se poate, acceptati banii si cereti plata anticipata a creditului dupa cateva zile dupa ce l-ati primit. In acest fel veti pierde niste bani (dobanda, taxe de rambursare anticipata etc.), dar stiti ca nu veti avea bataie de cap.
Vă mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata credit suzana_sel suzana_sel Am luat un credit de la o societate nebancara de 3000 lei in luna iunie.Problema este ca am ramas fara loc de munca acum 2 saptamani si as dori sa rembursez ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata credit prima casa Scr3wBall Scr3wBall Buna seara. As dori si eu sa stiu daca o banca are dreptul sa imi impuna, in vederea achitarii anticipate a unei parti din suma imprumutata, prezentarea de ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata redenumit "comision prestari servicii" la banca transilvania Florin1968 Florin1968 Buna seara, am avut un credit la banca Transilvania pe care l-am refinantat cu un credit de la Raiffeisen. In momentul cand am mers la banca pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)