avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... FURT DE IDENTITATE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

FURT DE IDENTITATE

Buna ziua .Cineva a reusit sa-mi patrunda -n pc . A duplicat parole de paypal ,ebay ,yahoo ,googl ,sckype. Mi-a spart contul de facebook furandu-mi identitatea .A postat in numele meu conversatii private si cuvinte denigratoare la adresa a doua prietene si la mine ( ca si cum m-as fi denigrat singura).Am, gasit in pc un fisier necunoscut ,cu numele unui grup cunoscut de pe facebook . In el se aflau mai multe scripturi .js. foto ale unor persoane din lista mea si a unor persoane necunoscute. Cum imi pot dovedi nevinovatia si mai ales, cum pot gasi vinovatul .Am schimbat parolele la tot si am pus un nou antivirus ,reinstalat windows -ul .Acel fisier l-am arhivat ,inca nu l-am sters ,crezand ca poate reusesc in vreun fel sa gasesc vinovatul .

Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2016
Mony2015, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:20, 13 Iunie 2016
cred ca cea mai buna solutie ar fi o plangere la politie, in care sa explicati ceea ce s-a intamplat. ei ar putea sa va ajute
Nu va asteptati la mare lucru de la Politie, mai ales daca nu s-a produs nicio paguba financiara. De ce sa dea 50 000 RON de la buget pentru cercetari internationale care la modul cel mai probabil nu vor avea niciun rezultat (se gaseste un IP de proxy de anonimizare sau VPN si mai departe i s-a pierdut urma)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

G mail imi prezinta un raport privind ip -ul celor care deschid adresa ovidiu7676 ovidiu7676 am vreo 4 IP-diferite ce se intampla, stiam ca e sigur in comparatie cu YHAOO. (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)