avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Am cumparat si inscris masina in 2008. Am platit taxa auto. Se mai poate recupera?
Sau s-a prescris?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:46, 12 Iunie 2016
"Din 13 Aprilie 2016, dacă te numeri printre cei aproape 1 milion de contribuabili care au plătit vechea taxă auto între anii 2007 şi 15 Martie 2013, te poți adresa registraturii administrației ANAF de care aparții pentru a depune .
Cererea de restituire a taxei auto sau o poți depune prin poştă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire."
Detalii/sursa :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera taxa de poluare? pantescu123 pantescu123 Buna ziua! Am avut un autoturism inmatriculat in anul 2011,adus din Germania,Spun ..am avut,,pentru ca acum l-am dat la remat ,asta doar pentru ca sa il scot ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de prima inmatriculare gheoiu gheoiu buna ziua am o intrebare la dvs. in anul 2009 am achizitionat o masina second hand la care am platit aceea taxa de prima imatriculare. in anul 2012 ,am dat ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu (prima inmatriculare) ifronea ifronea buna ziua; ma intereseaza sa stiu cum se face procedura prealabila la Finante? cine a facut-o il rog sa ma ajute si pe mine; ma intereseaza in mod special ce ... (vezi toată discuția)