avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pot recupera taxa de poluare?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pot recupera taxa de poluare?

Buna ziua!
Am avut un autoturism inmatriculat in anul 2011,adus din Germania,Spun ..am avut,,pentru ca acum l-am dat la remat ,asta doar pentru ca sa il scot definitiv din circulatie,am primit doar 66 de lei,chiar daca masina era in stare foarte buna,din motive personale,nu am avut alta solutie.Persoana de la care l-am cumparat s-a ocupat de toate actele si nu stiu exact daca a platit taxa de poluare,care din cate am mai auzit se poate recupera.Va rog frumos sa imi da-ti toate informatiile ce as putea face in acest sens,ca sa pot recupera aceea taxa de poluare si daca mai pot in cazul in care nu mai am masina.Unde trebuie sa ma adresez si cui,daca nu mai am chitanta care s-a platit taxa de unde scot un duplicat daca acesta exista,toti pasii care trebuie sa ii urmez pentru a recupera taxa de poluare.Locuiesc intr-o localitate a judetului Iasi.
Va multumesc frumos
Cu respect Elena Pantescu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 13 Iunie 2016
"Din 13 Aprilie 2016, dacă te numeri printre cei aproape 1 milion de contribuabili care au plătit vechea taxă auto între anii 2007 şi 15 Martie 2013, te poți adresa registraturii administrației ANAF de care aparții pentru a depune Cererea de restituire a taxei auto sau o poți depune prin poştă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire."

Detalii/Sursa: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto mdelamarcu mdelamarcu Am cumparat si inscris masina in 2008. Am platit taxa auto. Se mai poate recupera? Sau s-a prescris? (vezi toată discuția)
Restituire taxa de prima inmatriculare gheoiu gheoiu buna ziua am o intrebare la dvs. in anul 2009 am achizitionat o masina second hand la care am platit aceea taxa de prima imatriculare. in anul 2012 ,am dat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)