avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate rampa scara de bloc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

rampa scara de bloc

Buna ziua,

urmeaza sa nasc la inceputul lunii august si as dori sa stiu daca esti vreo lege care obliga asociatia de bloc sa monteze o rampa la scara.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:50, 13 Iunie 2016
Doar autoritatile si institutiile publice au obligatia sa monteze rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

Persoanele care nasc nu sunt considerate persoane cu handicap.
Daca se impune, la solicitarea locatarilor, asociatia de proprietari poate obtinere aprobarea adunarii generale pentru construirea unei rampe de acces la scara de acces in bloc, utila pentru persoanele cu dizabilitati care utilizeaza carucioare, in conditiile in care locatia mai este prevazuta si cu lift de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rampa pentru persoanele cu dizabilități asociația de proprietari poate refuza construirea unei rampe ... Valman2233 Valman2233 Asociația de proprietari poate refuza construirea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități? Dacă da , în ce condiții? Persoana în cauza ... (vezi toată discuția)
Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoane cu handicap fizic mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult, ajautati-ma si de aceasta data asa cum ati facut-o de atatea ori. La parterul scarii mele este inchiriat un apartament, unul din chiriasi ... (vezi toată discuția)