Avand in vedere ca serviciile competente raspunzatoare de aceasta problematica nu mi pot da un raspuns coerent, apelez la dumneavoastra pt a ma clarifica.
Datele problemei: Copil nascut in 2015, 12 august. Din august 2014- ianuarie 2015, nu am avut contract de munca, nu am realizat venituri. Prin urmare, dupa trminare concediului medical post-natal, mi-am reluat activitatea(alt angajator)
(din mai 2012-august 2014, ianuarie 2015-prezent am avut contract de munca)
In momentul de fata, data fiind noua lege a indemnizatie, as putea cumva sa beneficirez de stimulentul de insertie.
Mentionez ca dupa term CM, nu am fost inregistrata ca fiind in CIC fara indemnizatie....
Potrivit proiectului de modificare a Normelor de aplicare a OUG 111/2010
Art. III – Persoanele care înainte de intrarea în vigoare a Legii nr.66/2016 nu îndeplineau condițiile de acordare a drepturilor prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.111/2010, cu modificările și completările ulterioare, pot solicita stabilirea dreptului după data de 1 iulie 2016, dacă se încadrează în condițiile prevăzute de art. 2 alin.(1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.111/2010, astfel cum a fost acesta modificat prin Legea nr.66/2016.
Prin urmare, dupa intrarea in vigoare a Legii 66/2016, perioada eligibila pentru CCC in cazul dvs. va fi septembrie 2013 - august 2015./b], sens in care , din cele mentionate de dvs. puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC/stimulentul de isnertie.