avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... pot beneficia de concediu de odihna ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

pot beneficia de concediu de odihna ?

Va rog sa ma lamuriti, daca eu, care lucrez in invatamant , am avut concediu medical de la 7 septembrie 2015 pana la 30 iunie 2016 ( in urma unei operatii si diagnosticari de cancer) , pot sa beneficiez de concediu de odihna pentru acest an scolar ? Actualizarea din Codul muncii este si pentru salariatii din invatamant ? Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 13 Iunie 2016
Actualizarea din Codul Muncii este pentru toti salariatii incadrati cu contract individual de munca, chiar daca in invatamant exista si norme speciale privind concediul de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna LEOOOO LEOOOO Daca am avut concediu medical timp de 1 an cod 14/cancer am dreptul la concediul de odihna sau plata acestuia .mentionez ca sunt profesor de 30 de ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna carmen_dida carmen_dida Buna ziua. Va scriu in legatura cu o situatie in care ma aflu, legata de plata zilelor de concediu neefectuat. Lucrez in ... (vezi toată discuția)