avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dubla cetatenie/Cetatenia multipla
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dubla cetatenie/Cetatenia multipla

Un minor care are deja dubla cetatenie (moldoveneasca si italiana) si este infiat de un parinte care are la randul lui dubla cetatenie (romana si italiana - in acest caz minorul primind deja cetatenia adoptatorului, cea italiana) poate primi si cea de-a treia cetatenie (romana) sau pt acest lucru la trebui sa renunte la una din cele doua ?...acum sau la implinirea varstei de 18 ani...

Alte discuții în legătură

Cetatenie nou-nascut Viorel2012 Viorel2012 Am citit legislatia cu privire la cetatenia romana. Daca ambii parinti au cetatenia romana, copilul ar trebui sa aiba cetatenia romana. Insa in lege nu este ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie romana epopa epopa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta:Cum poate fiica israeliana majora a unui cetatean roman sa dobandeasca si cetatenia romana? Fac ... (vezi toată discuția)
In romania este posibila tripla cetatenie? stella_87 stella_87 Sunt nascuta in Republica Moldova,In 2004 am obtinut cetatenia Romana,din anul 2008 locuiesc in Italia si am intentia de a obtine cetatenia italiana deoarece ... (vezi toată discuția)