avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere revisal

Buna ziua,

Preluarea registrului online poate dura mai multe ore, ma refer pana o sa vad modificarile facute? Registru a fost transmis undeva dimineata si pana dupa amiaza modificarea nu a fost preluata. Pot exista anumite cauze?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 13 Iunie 2016
Pe portalul online de transmitere a REVISAL-ului se fac lucrari de mentenanta si de modificari care ingreuneaza prelucrarea datelor transmise de catre angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce salariu trec in aplicatia revisal conf. hg 500/2011? Elssa Elssa Am instalat aplicatia Revisal si din ce vad atunci cand dau preluare angajati din varianta veche imi ia fiecare angajat in parte si trebuie sa completez ... (vezi toată discuția)