avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce salariu trec in aplicatia Revisal conf. HG 500/2011?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce salariu trec in aplicatia Revisal conf. HG 500/2011?

Am instalat aplicatia Revisal si din ce vad atunci cand dau preluare angajati din varianta veche imi ia fiecare angajat in parte si trebuie sa completez salariul si sporurile. Ce salariu trec ? cel de la 01.08.2011 sau trebuiesc trecute toate modificarile de salariu de la 01.01.2011 pana in prezent? Si cand transmit online cum se procedeaza? Nu gasesc nicaieri sa selectez doar modificarile care au fost facute. Societatea are multi angajati dar sa presupunem ca termin de preluat toti salariatii intr-o zi, generez registrul si transmit la itm. Nu se vor dubla? Si daca dupa transmitere am o noua angajare care trebuie transmisa in aceeasi zi cum fac sa transmit doar acel contract?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 17:53, 24 August 2011
Buna dimineata !
In noul Revisal veti trece salariul/sporurile acordate la data completarii acestuia . Transmiteti la ITM "Registru salariati " ( dupa ce ati completat aplicatia , prin expost si salvare pe suport) . Din ce am vazut nu mai exista posibilitatea de a trimite numai contractele noi , dar poate nu m-am familiarizat eu inca cu tot ce poate noul program REVISAL . Nu se vor dubla , se va inlocui (si pe cale de consecinta completa) in evidenele dvs./ITM Registrul vechi cu cel actualizat de dvs. .
Bafta !
Multumesc mult pentru raspuns.
Daca la data la care completez revisalul am cim suspendat trec si suspendarea?
DA , obligatoriu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal hg500/2011 brinzaru brinzaru - In momentul transimerii noului Revisal datele incarcate trebuie sa fie cele din 01 august 2011 sau datele din momentul transmiterii? Mentionez ca toate ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in revisal ela-ela ela-ela Buna ziua, 1. Din disc. de pe forum am inteles ca in REVISAL 506 se trece salariul de baza brut in plata la 01.08.2011, pentru CIM in curs, inclusiv cele ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor ! - comunicare revisal varianta 5.. Herra_ Herra_ 1. Am instalat gresit varianta. Am sters varianta 2...Nu imi ramane decat sa incarc datele MANUAL. 2. Daca le incarc manual, nu se dubleaza angajatii (avand ... (vezi toată discuția)