avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce inseamna \"Total suma neutilizata in stingere\" in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce inseamna "Total suma neutilizata in stingere" in negativ?

Buna tuturor, astazi am intrat in Spatiul Privat virtual si am cerut o situatie a obligatiilor de plata sa vad cum stau, si rezultatul primit ma bulverseaza. Nu inteleg termenii asa ca va rog sa ma ajutati. Am mai multe campuri, ultimul din ele fiind Total suma neutilizata in stingere, iar suma este cu minus, asta inseamna ca trebuie sa imi restituie statul niste impozite estimate si platite de mine, in urma unor regularizari? Sau ce anume sa inteleg? Exista si un camp Total suma obligatii de plata restante dar este 0. Multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: geroget , utilizator 23:30, 4 Decembrie 2017
Buna ziua!

Si eu am aceeeasi problema. Ar fi interesant daca cineva a aflat acest raspuns.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna situatia sintetica a obligatiilor de plata? paultrefu paultrefu Buna ziua! Am scos astazi situatia obligatiilor de plata din SPV si imi apare la: 1. Situatia sintetica a obligatiilor de plata , Total suma obligatii de ... (vezi toată discuția)
Platile neutilizate in stingere?! Xiyang Xiyang Buna ziua Nu sunt deloc familiarizat cu termenii fiscali. Ma uit pe Situatia obligatiilor fiscale de plata de la ANAF si imi apare o suma la ,,Situatia ... (vezi toată discuția)
Sume neutilizate la stingere? bluesky_c3 bluesky_c3 In seara asta am făcut greșeala să accesez spațiul virtual personal de pe site-ul ANAF și am solicitat informații despre obligațiile de plată. ... (vezi toată discuția)