avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de mandat in asigurari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de mandat in asigurari

Buna ziua,

Sunt PFA si am contract de mandat cu o societate de brokeraj in asigurari. M-ar interesa sa aflu in ce conditii legale as putea incheia la randul meu contract de mandat cu alt PFA pentru activitati de marketing/vanzari directe. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:24, 22 Iunie 2016
Conditiile sunt:
- sa fiti autorizat legal ca intermediar in asigurari si
- sa aveti acceptul scris al mandantului initial, broker sau ce este.
Multumesc pentru raspuns. Desfasor activitatea de intermediary in asigurari in conformitate cu prevederile legale, iar mandantul urmeaza sa imi acorde permisiunea scris prin act aditional la contractul de mandat.
In acest caz puteti sa desfasurati activitatea prin colaboratori autorizati in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un pfa pentru broker in asigurari Jeremy Jeremy 1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre ... (vezi toată discuția)
Punct lucru - intermeriar in asigurari persoana fizica dacicus1 dacicus1 Un asistent in brokeraj cu contract de mandat cu un broker si Cod Raf unde isi poate exercita activitatea? Este posibil incheierea unui Conventii de Ocupare ... (vezi toată discuția)
Cod raf in caz de incetare contract mandat moonprincess moonprincess Buna ziua, In prezent activez ca si asistent in brokeraj (PFA), in baza unui contract de mandat cu o firma de brokeraj. Doresc sa solicit rezilierea acestui ... (vezi toată discuția)