Buna seara, rog sa-mi spuna si mie cineva unde trebuie sa merg mai departe daca mi s-au intamplat urmatoarele: acum circa 5-6 zile m-am intalnit intamplator cu X langa un magazin din localitate. X ma ameninta de multa vreme ca ma omoara, imi da foc casei, imi rapeste copilul iar eu la randul meu l-am instiintat ca merg pana unde e nevoie ca el sa se potoleasca (are sa-mi innapoieze 1.500 de lei). La magazin dau de X care suparat foc vine spre mine cu ceva in mana injurandu-ma si ma loveste cu capul in gura spunandu-mi ca ma imi ia gatul. M-am aparat de el folosind un dispersant pe baza de piper,. incercand sa plec. Y (cunostinta de-a lui) iese din magazin si vazand toate cele ia o furca din caruța si a incearca sa o bage in mine (am o rana la bratul stang).. am fugit sunand la 112 si spunand in cateva cuvinte cele intamplate, mi s-a spus ca o sa vina cineva. Dupa vreo doua ore vine un politist dintr-o localitate invecinata (nu ca noi nu am avea politie) sa ma sfatuiasca sa ma linistesc si sa ma feresc de ei. Nici macar nu s-a dus la magazinul respectiv sa intrebe ce a fost acolo. Asta se intampla joi. Abia luni am gasit seful de post de la noi si am mers cu o declaratie spunand ce s-a intamplat si aratandu-i bratul. Mi-a spus ca nu are ce sa faca daca nu vin cu doi martori macar. Nici macar nu putea sa ceara patronului magazinului sa vada pe camere ce s-a intamplat? Sau sa intrebe personalul magazinului (cunostine cu agresorii) ce a fost acolo? Nici macar pe fiica mea care a vazut de la distanta ce s-a intamplat?? Sunt mai credibili doi, trei martori? Ce sa fac?? Patronul magazinului se cunoaste f.bine cu agresorul, cine-mi venea mie martor? CE SA FAC?? Mai e ceva de facut sau fiecare isi face dreptate?
Mi se pare groaznic ce vi se intampla, mai ales ca din cate inteleg dvs sunteti femeie si agresorul este barbat. Nu stiu exact care este situatia dintre voi, dar violenta nu are justificare.
Mergeti mai departe si depuneti plangere, asa cum v-au sfatuit colegii de pe forum, incercati sa nu iscati nici un conflict, iar la orice contact cu acest animal, inregistrati. Nu trebuie neaparat sa fie video, dar sa se auda discutia.
Intregul tablou al situatiei poate sa fie mai complex decat este prezentat aici, dar este bine sa aveti si dvs pe cineva de partea dvs. Rude, prieteni din localitate...etc. Cautati oameni care sa va fie alaturi. Bafta multa si curaj!
Violenta, abuzurile fizice si verbale nu au justificare si nu trebuiesc tolerate. Succes!