avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract Romtelecom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract Romtelecom

Buna ziua,

Am o nelamurire si mai degraba cer si un sfat.
Acum 10 ani aprox, mama mea a facut un abonament cu laptop la Romtelecom.
Din cauza situatiei financiare de atunci, mama la un moment dat nu a mai platit si s-au strans 2000 de lei.
Acum, in prezent, mama a decedat si eu mi-am trecut toate proproietatile pe numele meu.
Dupa acesti ani, datoria a revenit printr-o firma de recuperare Getback Recovery, cum ca situatie e grava si ma vor da in judecata, bla bla bla.
Intrebarea mea este? Ar putea avea sau obtine o baza justificata prin care sa castige judecata si daca da, ce as putea pati eu intr-un caz nefericit si, bineinteles, daca merita sa platesc acesti bani...
Mai adaug ca abonamentul acesta este unul simplu, nu garantat cu casa sau ceva similar si este pe numele mamei raposate.
Multumesc, astept un raspuns!
Buna seara,
ATENTIE, incercati sa vedeti cand veti fi chemat in instanta, solicitati ajutorul unui avocat (veti recupera aproape sigur onorariul de la acea firma) si solicitati si daune.
Sunt firme de recuperatori si in marea lor majoritate preiau datorii deja prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? Antonio1995 Antonio1995 Buna Ziua! Am si eu nevoie de un sfat. la 18 ani am facut un abonament la cosmote in valoare de 50 de lei pe luna , dupa care nu am mai platit si am ramas cu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)
Ce pot face cei de la top factoring Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru acum ceva timp,cred ca 1 an jumate,mama mea a facut un abonament la Telekom,doar cu buletinul,dupa cateva luni a pierdut telefonul si a anuntat sa-i inchida ... (vezi toată discuția)