avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bonus in CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bonus in CIC

Buna ziua,
Urmeaza sa primesc un bonus de la angajator. Plata efectiva a acestuia se va face in timpul CIC, dar perioada la care se refera (perioada evaluata) este anterioara acestuia. Cum se procedeaza? Trebuie sa anunt ceva undeva? Voi primi indemnizatia de crestere copil integrala in acea luna?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:32, 15 Iunie 2016
Codul Muncii
Art. 49
...
(3) Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la alin. (2), daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.
...

OUG 111/2010
art.16
.....
(3) Prin excepţie de la prevederile alin. (2) lit. i), plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptăţită se află în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
a) primeşte diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus in ccc SAnca85 SAnca85 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca am dreptul in timpul CCC la un venit suplimentar, fara a pierde indemnizatia? E un bonus, inca nu stiu valoarea, pentru ... (vezi toată discuția)
Nu a primit bonuri cadou D3NY5 D3NY5 Soția mea este angajata unei firme de recrutare pe perioada determinata a beneficiat de risc maternal iar după nașterea copilului de cele 126 de zile de ... (vezi toată discuția)
Bonus pentru o salariata care are ctr de munca suspendat OMHR OMHR exista vre-o posibilitate sa acord bonus unei angajate care are ctr de munca suspendat pentru crestere copil? (vezi toată discuția)