avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii bonus pentru o salariata care are ctr de munca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

bonus pentru o salariata care are ctr de munca suspendat

exista vre-o posibilitate sa acord bonus unei angajate care are ctr de munca suspendat pentru crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:55, 29 Aprilie 2010
Daca cim este suspendat? Bonus pentru ce? Nu-i discriminati pe cei care au lucrat?
Ati putea in cazul cand ar fi ceva cu caracter general (social) ce se acorda tuturor salariatilor indiferent de p[restarea activitatii si rezultate.
este bonus aferent perioadei lucrate din 2010,de altfel si restul angajatilor primesc in functie de rezultate
Devine und drept in acest caz, se poate.
Codul muncii :Art.49 (3) Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor decât cele prevăzute la alin. (2), dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin cont racte individuale de muncă sau prin regulamente interne.

[ link extern ] /
Ati vrut sa ne verificati?
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
ContSters42179, utilizator
bun,dar acest bonus este impozitat iar sumele trebuiesc sa apara pe stat,nu au probleme cu indemnizatia de crestere copil?
Iata ce spune OUG148/2005:
Art.12 (2^1) Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului nu se suspenda in situatia in care beneficiarii acestei indemnizatii primesc diverse sume in baza legii, contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca, acordate in perioada concediului pentru cresterea copilului, altele decat cele rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus in ccc SAnca85 SAnca85 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca am dreptul in timpul CCC la un venit suplimentar, fara a pierde indemnizatia? E un bonus, inca nu stiu valoarea, pentru ... (vezi toată discuția)
Bonus in cic Dana653 Dana653 Buna ziua, Urmeaza sa primesc un bonus de la angajator. Plata efectiva a acestuia se va face in timpul CIC, dar perioada la care se refera (perioada evaluata) ... (vezi toată discuția)
Al 13 lea salar - cic denisa_22 denisa_22 Buna ziua, Ma aflu momentan in Concediu de ingrijire a copilului, dar in 2013 am lucrat 2 luni de zile. Apoi am intrat in concediu prenatal. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)