avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecatorul poate contacta telefonic partea dintr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecatorul poate contacta telefonic partea dintr-un proces pe care il judeca?

Judecatorul poate comunica cu partea din procesul pe care il judeca prin intermediul grefierului, interesandu-se de anumite aspecte ce nu au putut fi clarificate pe baza adreselor trimise la institutii publice?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:14, 15 Iunie 2016
Este exclus asa ceva, ar fi in afara procedurii civile.Procesul se desfasoara in sedinta publica daca legea nu prevede altfel, in contradictoriu cu partile din proces,duap caz. daca instanta are nevoie de lamuriri poate repune procesul pe rol daca a ramas in pronuntare.Este interzis judecatorului sa ia legatura cu partile din proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol elena_1234 elena_1234 Buna seara, sapt aceasta am avut termen la un proces la curtea de apel. Eu nu m-am prezentat, dar am solicitat sa se judece in lipsa. Nici cealalta parte nu ... (vezi toată discuția)
Citatie pri pri Buna ziua,am primit 2 citatii la interval d 2 luni pt revendicarea unor terenuri luate de comunistii;la nici unul din procese nu ne-am prezentat,iar acum am ... (vezi toată discuția)
Divort reluat cu un copil devenit major alfa19 alfa19 Buna ziua! Va rog consiliere: 1. Divort judecat pe fond, prin intelegere intre parti, finalizat cu o \\"concluzie\\" ; 2. In timp instanta se autosesizeaza ... (vezi toată discuția)