avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegarea atributiilor de secretar de municipiu este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegarea atributiilor de secretar de municipiu este posibila?

Buna ziua
Sunt jurist la o primarie si la noi in acest moment atributiile secretarului sunt delegate la un functionar public de conducere in temeiul art.43-44 codul muncii.eu cred ca asa ceva este inadmisibil.Ce parere aveti voi?
astept opinii.
Multumesc mult, Felicia
Cel mai recent răspuns: Carmen Curelea , utilizator 10:22, 17 August 2009
Nu pe total. Sunt anumite atributii care se pot delega, putine. In orice caz, pentru ce semneaza, raspunde.
~ Conținut șters la cerere ~
Atributiile secretarului unitatii administrativ-terioriale, functionar public, pot fi incredintate prin promovare temporara pe aceasta functie doar unui alt functionar public in baza art. 92 din legea 188/1999 - statutul functionarilor publici, in nici un caz in baza codului muncii.
Dsar Juristul Primariei ce face_
El este cel mai in masura sa fie secretar cat timp secretarulin cauya este indisponobil.
Cel putin asa s+a intamplat la prtimaria t. jud. gorj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar de primarie 05111999 05111999 un consilier personal al primarului care este personal contractual i se pot delega atributiile de secretar de primarie daca acesta a iesit la pensie ? Este ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii secretar ContSters135086 ContSters135086 buna seara, va rog sa ma ajutati cu doua raspunsuri: 1.sunt incadrata ca referent, grad superior, tr.1, este legal sa-mi fie delegate atributii secrerarului ... (vezi toată discuția)
Abuz secretar: casier sau asistent social in primarie hanovra hanovra Sunt un functionar public licentiat in sociologie - psihologie, actualmente ocup un post de casier in cadrul unei primarii. Va rog o parere de specialitate ... (vezi toată discuția)