Contractul semnat de mine era un contract de inchidere,nu un alt contract ,si nicidecum de refinantare,suma ramasa era de 350lei,pe care dansii mi au spus ca au pus o de la ei,dar eu nu am dorit un alt contract,m am trezit pe un contract nou pe o suma de 2000lei?eu acesti bani nu i am luat in mana,ei mi au facut o refinantare pe o suma ramasa...iar pe acest contract nou am o suma de 2000lei,eu ne mai lund nici un ban de la ei?de ce sa mai platesc un alt contract,cand eu eram la zi cu ulrimele rate,si de ce sa ma oblige sa fac altul?
Buna ziua,scuze pentru intiirziere,nu este oferta,este efectiv obligatie de a mai continua un contract pentru ca acest manager sa si faca target ul,mergand pe pasii reclamatiei,mi sa confirmat ca fost manager de aici,a fot inlaturat pentru ca sa descoperit exact ce au facut cu mine,credite succesive pentru target ul agentiei,si explicati mi,cum tu imi oferi 350lei ptr ca aveam o relatie profesionala,avand deja al 3 credit platit corect la ei,eu eram in termenul legal al contractului,ma obligi sa mi semnez acel contrcat pentru ca sa lichidezi contrcatul si tu imi impui un contract pe o suma de bani de 2000lei,eu neluind nici un leu in mana,daca ar fi fost o noua reesalonare de plata,pe suma restanta,nu bate cu suma de pe noul contract.
Am redactat reclamatia in scris catre dansii,deja este un control la ei,de la departamentul anti-fruda,astept sa vedem,am cerut interogarea si celaorlalte parti din poveste,voi face o plangere si al Protectia Consumatorilor,la Politie nu am de ce,avand in vedere ca contractul este semnat,voi astepta raspunsul lor in scris si voi vedea.
Multumesc.