avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... E normal ca dupa o refinantare credit sa imi apara 2 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

E normal ca dupa o refinantare credit sa imi apara 2 credite ...

E normal ca dupa o refinantare credit sa imi apara 2 credite diferite in aplicatia online,fiecare cu rata si dobanda lui?
Am refinantat la aceeasi banca un credit si acum in aplicatie imi apar 2 credite diferite.Suspectez ca mi-a lasat creditul vechi si mi-a mai facut unul pentru diferenta de bani pe care am solicitat-o,desi am specificat ca vreau REfinantare.
E normal sau e un abuz/smekerie?
Ultima modificare: Marți, 16 Mai 2023
gigione01, utilizator
Cel mai recent răspuns: gigione01 , utilizator 20:59, 18 Mai 2023
Cred ca e mai bine sa cereti explicatii la banca.
Oricum asa apar pana se fac formele de închidere a creditului refinanțat.
Au trecut 10 luni de zile de la refinantare.Banca nu imi spune clar ce reprezinta,ocoleste raspunsul clar si imi replica faptul ca am primit ceea ce am cerut si am semnat .

gi-jane2 a scris:

Cred ca e mai bine sa cereti explicatii la banca.
Oricum asa apar pana se fac formele de închidere a creditului refinanțat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai nu știți cat aveati credit, cat ati imprumutat apoi pt refinantare și ce rest a ramas?. Nu aveti contractul? Nu cred ca aveti 2 credite ca qti fi avuy de plata 2 rate.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Mai 2023
gi-jane2, moderator
Asa apare in aplicatia raiffeisen:2 rate -2 imprumuturi.Adunate fac cat am cerut-refinantarea +suma de bani ceruta in plus.

gi-jane2 a scris:

Pai nu știți cat aveati credit, cat ati imprumutat apoi pt refinantare și ce rest a ramas?. Nu aveti contractul? Nu cred ca aveti 2 credite ca qti fi avuy de plata 2 rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)
Închidere cont banca Cristian880 Cristian880 Buna ziua astazi am închis un cont de credit la Credit europe bank prin refinantare de la Cec bank . Cei de la Cec bank ma au refinantat am mers la bancă sa ... (vezi toată discuția)
Contract de credit inexistent la biroul de credite ioana_livia ioana_livia In anul 2011 am obtinut un credit de 2300 lei pe baza pensiei de urmas, acordat pe 3 ani de zile. Anul acesta am facut o refinantare la aceeasi banca, aprobata ... (vezi toată discuția)