avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie pentru sustinerea familiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie pentru sustinerea familiei

Buna ziua!.Ajutorul banesc primit de la rude(prin western union) se considera venit in cazul alocatiei de sustinere a familiei?
As mai dori sa stiu cum se calculeaza limita aia de 3000 de roni in cont.Se insumeaza toate veniturile de pe o luna sau se uita sa vada daca in ziua x s-a atins suma de 3000 de roni?

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Mama singura cu 3 copii mozagabriele mozagabriele Buna seara! Am si eu o intrebare. Am o cunostiinta (vecina cu soacra mea) care este mama singura (nu e casatorita si nici nu afost) a trei copii (12,10 si ... (vezi toată discuția)