avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infintare firma
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infintare firma

Salut ,

Sunt incepator , o sa merg la registrul comertului sa ma interesez luni , dar va cer o parere , vreau sa fac o firma ( pfa ii , srl , nu conteaza ) iar domeniu de activitate confectionarea plumbului de pescuit ( topire , turnare intr-o matrite cu greutate de oridinul zecilor de grame ) , am gasit toate matritele si aparatura necesara in Germania , ce autorizatii mi-ar trebuii , am gasit unele date prinvind prelucrarea plumbului , dar nu prea inteleg . Practic , vreau o firma sa fac plumbi pentru pescuit , aveti idee ce autorizatii imi trebuie ?

Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2016
bogdys, utilizator
Mergeti la un cabinet de avocat sa va infiinteze firma si dupa infiintare se pune problema autorizatiilor. Registrul poate da avize de functionare pentru activitatile pe care le desfasurati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Celebrul ordin 50 din 1990 blajdominica blajdominica :hammeSalutare! Cine ma ajuta si pe mine cu \"celebrul ordin 50 din 1990\". Ce spune ? #-oAm cautat peste tot , dar nu reusesc sa aflu ce contine. X-( Am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutatima ! ! ! mihaiesdaniel mihaiesdaniel Buna seara.daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o mica problema.as vrea sa incep o mica afacere.(sa confectionez margele,inele,bratari,accesorii.)cumpar ... (vezi toată discuția)