avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intoarcerea in Italia cu un minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intoarcerea in Italia cu un minor

Buna ziua,
am nevoie disperata de un raspuns. Sora mea este stabilita in Italia si are un minor in varsta de 11 ani. Tatal minorului este sirian dar locuieste in Italia de mult timp, in schimb pasaportul sau Sirian a expirat de ceva timp. Sora mea vrea sa vina cu fata in vacanta in Romania. Nu are probleme sa iasa cu copilul din Italia, dar i s-a transmis de la ambasada ca are probleme sa se intoarca cu copilul in Italia, pentru ca datorita faptului ca tatal nu are pasaport nu i se poate elibera un document numit : "declaratie de frontiera pentru reintoarcere in italia"
Sora mea ca si fiica ei sunt cetateni romani cu domiciluiul in strainatate
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:30, 17 Iunie 2016
V-am raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intorcerea in italia cu un minor Oana Bogdan Oana Bogdan Buna ziua, am nevoie disperata de un raspuns. Sora mea este stabilita in Italia si are un minor in varsta de 11 ani. Tatal minorului este sirian dar ... (vezi toată discuția)
Interzicere iesire din tara copil cu dubla cetatenie nitucornel nitucornel Azi fiica mea a vrut sa iasa din tara cu copilul ei de 4 ani si nu a fost lasat sa iasa din cauza ca.. nu are si acordul tatalui care este spaniol . Copilul ... (vezi toată discuția)
Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)