Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Tatal meu a luat un credit si a girat cu locuita. In 2010 el a decesat. In 2011 am facut succesiunea bunurilor, insa nu ne-a spus nimeni ca trebuie sa facem succesiune si pe creditul luat de tatal meu. In toti acesti ani, mama a continuat sa plateasca creditul.
Acum mama vrea sa ne donez si partea ei dobandita in urma mostenirii, insa cei de unde a luat tatal meu creditul spun ca trebuie sa facem succesiune si pe credit.
Mama v-a platit in continuare creditul (bineinteles ca nu doreste sa ne puna pe noi, cele 2 fete, sa platim creditul).
Care ar fi solutia in acest caz?
Puteti solicita unui notar reluarea procedurii succesorale. Notarul public poate completa incheierea finala cu creditul omis de la masa succesorala. Eu as merge tot la notarul care a facut succesiunea in 2011.
Deces, mostenire
ma_ria
Buna ziua,
Tatal meu a decedat si am inteles ca este recomandat sa se faca actele de succesiune in primele 6 luni de la deces. Fiind singura fiica, nu pot ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
Beatrice86
Buna ziua.Acum 9 luni de zile a decedat tatal meu. Eu si sora mea,fiind fetele din prima casatorie, nu am dat o declaratie de acceptare a mostenirii,care am ... (vezi toată discuția)