Buna ziua,am nevoie de indrumare in situatia pe care o sa v.o detaliez mai jos.Fostul meu sot a decedat dupa ce noi am divortat,in urma unui mariaj de 13 ani,din acest mariaj rezultand 2 copii.Casa unde am locuit cu totii pana la divort este construita de noi dar pe terenul parintilor lui,care si ei sunt decedati.El mai are 4 frati si 3 nepoti,copiii unei surori decedate,toti avand alte domicilii decat aceasta casa.Eu as vrea sa fac acte casei si intrebarea mea este:ce fel de procuri imi trebuiesc de la fostii cumnati,daca la notar imi trebuie actele terenului care figureaza pe numele fostilor socri si mai exact de unde sa incep si cum sa procedez?va multumesc anticipat!
0) Cand au decedat toti cei despre care facem vorbire?
1) Dupa fostii socrii s-au facut succesiunile?
2) Fostii socrii aveau acte pe teren sau nu?
3) Pe teren mai exista vreo constructie sau doar a dvs.?
4) Dvs. si ex-sotul ati ridicat casa cu acte sau in ce baza vi s-a permis sa ridicati casa?
5) La primarie cine a platit impozitele pe teren si casa, timp de cati ani, de cand pana cand?
6) Cine are casa si terenul in posesie acum si de cand?
7) Dvs. ati facut partajul in urma desfacerii casatoriei?
Succesiune
mariana.pirosca
Buna ziua,
Dupa decesul mamei am deschis un dosar de succesiune ,singurii mostenitori fiind eu si sora mea . Sora a decedat, succesiunea nefiind finalizata. ... (vezi toată discuția)