avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... semnaturi,succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

semnaturi,succesiune

Buna ziua,am fost casatorita,am 2 copii minori,am divortat,fostul sot a decedat,fostii socri au decedat si nu s.a facut succesiunea.eu cu fostul sot am locuit in curtea fostilor socri unde nu exista decat casa construita de noi dar pe terenul socrilor.fostul sot mai are 4 frati care nu locuiesc acolo.eu cand am divortat am plecat cu copiii ,iar acum dupa moartea fostuli sot as vrea sa ma mut inapoi.am primit imputerniciri si semnaturi de acceptare a succesiunii de la fostii cumnati,inafara de unul care vrea bani contra semnaturii.intrebarea mea este ma pot muta acolo fara semnatura lui?ce as pute face mai exact ca sa pot demara actele cat mai repede?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 14:57, 14 Septembrie 2016
Trebuie dezbatute succesiunile dupa toti trei decedatii. Veti fi in coproprietate cu fratii fostului sot. Dvs nu aveti decat o cota din casa, terenul apartine fratilor fostului sot si copiilor fostuilui dvs sot. Daca va intelegeti cu toti faceti succesiunea si partajul la notar, dar dvs tb sa i despagubiti pentru cotele lor. Daca nu va intelegeti mergeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pt succesiune tabangina tabangina buna ziua,fostii socri inclusiv fostul sot sunt decedati si fostii cumnati vor sa imi faca imputernicire pt a incepe succesiunea terenului unde se afla ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire tabangina tabangina Buna ziua,am nevoie de indrumare in situatia pe care o sa v.o detaliez mai jos.Fostul meu sot a decedat dupa ce noi am divortat,in urma unui mariaj de 13 ... (vezi toată discuția)