Buna ziua,am fost casatorita,am 2 copii minori,am divortat,fostul sot a decedat,fostii socri au decedat si nu s.a facut succesiunea.eu cu fostul sot am locuit in curtea fostilor socri unde nu exista decat casa construita de noi dar pe terenul socrilor.fostul sot mai are 4 frati care nu locuiesc acolo.eu cand am divortat am plecat cu copiii ,iar acum dupa moartea fostuli sot as vrea sa ma mut inapoi.am primit imputerniciri si semnaturi de acceptare a succesiunii de la fostii cumnati,inafara de unul care vrea bani contra semnaturii.intrebarea mea este ma pot muta acolo fara semnatura lui?ce as pute face mai exact ca sa pot demara actele cat mai repede?
Trebuie dezbatute succesiunile dupa toti trei decedatii. Veti fi in coproprietate cu fratii fostului sot. Dvs nu aveti decat o cota din casa, terenul apartine fratilor fostului sot si copiilor fostuilui dvs sot. Daca va intelegeti cu toti faceti succesiunea si partajul la notar, dar dvs tb sa i despagubiti pentru cotele lor. Daca nu va intelegeti mergeti in instanta.