avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tutela multipla a unui interzis judecatoresc( ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tutela multipla a unui interzis judecatoresc( incapabil)

in cadrul procesului de obtinere tutela pot fi numite tutori ambele fiice ale unei bolnave psihice ( Alzeimer - dementa senila ) grad de handicap grav ; desi doar una dintre ele este angajata primariei cu contract de munca - functie asistent personal.?
mentionez ca cea de-a doua fiica nu are nici o pretentie materiala ,desi aceasta a asigurat ingrijirea bolnavei la domiciliul acesteia pana la momentul punerii sub interdictie.

Alte discuții în legătură

Dac proprietara unui apartament este inregistrata cu probleme psihice cum poate sa vanda ap? eu12345 eu12345 Buna ziua, am inteles ca, in acest caz, este nevoie de un tutore. Care sunt demersurile necesare pentru desemnarea unui tutore, ce inseamna tutore? Va ... (vezi toată discuția)
Vinzare casa mostenita laci72 laci72 Buna seara,am si eu o intrebare:se poate vinde o casa care e mostenita de 3 surori si un frate,si una dintre surori e o persoana cu handicap grav,gradul 1,nu ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi martor intr-un proces de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru un bolnav alzheimer bibliopod bibliopod In urma decesului tatalui meu, vreau sa fac o cerere de punere sub interdictie si stabilire tutela pentru mama mea, bolnavă Alzheimer în stare gravă. De ... (vezi toată discuția)