avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judiciare catre stat- unde se platesc?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judiciare catre stat- unde se platesc?

Trebuie sa plătesc, urmare a unei plângeri în justitie pt NUP, respinsă, suma de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat:
1. Se plăteste la serviciul de taxe şi impozite?
2. Sub ce formă, adică ce spun funcţionarei de la ghişeu - taxă judiciară sau....?

Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 08:50, 20 Iunie 2016
veti primi de la judecatorie (de la executari penale) o instiintare cu suma, contul si unde puteti plati. ca principiu, veti putea plati la trezorerie, dar si prin posta (care e mai comod). nu uitati dupa ce platiti sa faceti o copie dupa chitanta si sa depuneti (originalul) la judecatorie cu o adresa de inaintare pe care sa luati si numar de inregistrare.
Cheltuielile judiciare avansate de stat se achita la Administratia financiara de domiciliu, iar recipisa de plata a acestora se depune la instanta de executare sau la parchet dupa caz.
In urma clasarii si stabilirii de cheltuieli judiciare, as dori sa cunosc si apoi sa contest cuantumul si destinatia acestor cheltuieli judiciare mult umflate, in cazul meu. Nu am primit (in mod abuziv) referatul de propunere de clasare insa as vrea sa fac cerere pentru obtinerea lui la politia care l-a emis s avad si eu cine a scris si semnat. Mi-l vor da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare avansate de stat- cand si unde se achita? marius8989 marius8989 Buna ziua, Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare catre stat- unde se achita, termen, procedura dany2015 dany2015 Buna seara,am o rugaminte sa imi raspunda si mie cine poate,sotului meu in urma unu proces penal i s-au dat o anumita suma de plata fiind cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Hartuire din partea parchetului alexandria vpatrana vpatrana Stimate Doamne, Stimati Domni, subsemnatul, persoana cu dizabilitati, \"am indraznit\" sa fac o solicitare catre politia judeteana teleorman in legatura cu un ... (vezi toată discuția)