avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare cazier judiciar Primarie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare cazier judiciar Primarie

Buna seara,

imi poate spune cineva daca se elibereaza sau nu caziere judiciare pentru primarii? M-ar ajuta foarte mult daca imi puteti indica si baza legala care argumenteaza raspunsul dvs.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 09:36, 18 Iunie 2016
Buna ziua!

Primaria nu este nici persoana fizica nici persoana juridica, asa ca nu poate avea cazier judiciar.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista asa ceva??? andabej andabej Mi se cere pentru o licitatie cazier judiciar pentru o persoana juridica. Ati auzit de asa ceva? Daca exista, de unde se obtine? Am cautat pe net si prin legi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare condamnare cu suspendare Luciann739 Luciann739 Buna ziua Am si eu o inttebare: In urma cu 8 ani am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare de 2.5 ani cu un termen de incercare de 7 ani Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Se poate emite factura pentru crearea unui site catre o persoana fizica? arlequin85 arlequin85 Buna ziua, As vrea sa stiu daca o firma poate presta si factura servicii de webdesign (creare / modificare site) catre o persoana fizica. Va multumesc ... (vezi toată discuția)