avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare condamnare cu suspendare

Buna ziua
Am si eu o inttebare:
In urma cu 8 ani am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare de 2.5 ani cu un termen de incercare de 7 ani
Anul trecut acest termen s a incheiat! Insa condamnarea inca apare in cazier! As dori sa stiu care este procedura pt a face reabilitarea,?
De asemenea eu locuiesc in Bucuresti iar sentinta a fost data de curtea de apel Craiova,trebuie sa merg in Craiova sau pot depune cererea si in Buc? Trebuie sa o fac personal sau pot imputernici un avocat?
Care este procedura si cum se conpleteaza cererea?
Orice detaliu ajuta...
Multumesc anticipat
Trebuie intai sa va adresati serviciului cazier judiciar cu o cerere prin care sa solicitati stergerea mentiunilor avand in vedere ca a intervenit reabilitarea de drept.
Daca raspunsul este negativ, trebuie sa va adresati instantei cu o cerere prin care sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept.
Se poate depune cererea si in Bucuresti la instanţa corespunzătoare în a cărei circumscripţie domiciliati.
Puteti sa angajati avocat care sa se ocupe.
Va multumesc pt raspunsul prompt
Imi puteti spune mai exact unde se afla acest serviciu de cazier judiciar?in cadrul carei institutii sau unde mai exact adresez cererea
Stima

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie intai sa va adresati serviciului cazier judiciar cu o cerere prin care sa solicitati stergerea mentiunilor avand in vedere ca a intervenit reabilitarea de drept.
Daca raspunsul este negativ, trebuie sa va adresati instantei cu o cerere prin care sa constate ca a intervenit reabilitarea de drept.
Se poate depune cererea si in Bucuresti la instanţa corespunzătoare în a cărei circumscripţie domiciliati.
Puteti sa angajati avocat care sa se ocupe.

Asta puteti sa verificati dvs ce sectii de politie elibereaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. cum se poate sterge "conducere cu permisul suspendat" ... Anna393 Anna393 Buna seara. Cum se poate sterge \"conducere cu permisul suspendat\" si \"sub influenta peste limita admisa\" din cazier? Care este procedura? (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecatoreasca nelutzu_888 nelutzu_888 buna ziua .As dorii sa imi spuneti si mie la ce data intervine reabilitarea daca am fost condamnat la 6 luni cu suspendare in anul 2006 luna octombrie ,am vrut ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea pedepsei din cazier kozmaalina kozmaalina Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce procedura trebuie sa urmam pentru stergerea unei condamnari penale cu suspendare din cazier. Va Multumesc. (vezi toată discuția)