avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Domeniu public si afise \"nu parcati\" ale locatarilor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Domeniu public si afise "nu parcati" ale locatarilor

Lucrez intr-o zona aglomerata, pe o straduta inchisa. De curand, pe straduta s-a mutat un cabinet de avocatura. Domnii acestia au impresia ca strada si trotuarul din dreptul cladirii inchiriate le apartine.

Si-au pus un semn metalic cu care "rezerva" locurile de parcare. Astazi le-am mutat semnul, am parcat apoi am asezat semnul in spatele masinii. Initial am crezut ca acel semn este de informare cu privire la locatia cabinetului.

Acum am avut un schimb de mesaje
[ link extern ]

Mentionez ca trotuarul duce catre un gard si atat.

Cat de legala este blocarea acelui loc cu semnul din metal?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:11, 17 Iunie 2016
Nu au niciun drept sa blocheze domeniul public. Daca fac scandal chemati politia locala. Eventual o puteti chema preventiv cand nu aveti loc de stationare/parcare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare legala criss_p criss_p Buna seara, locuiesc pe o Străduța îngusta, unde nu au loc doua mașini una pe lângă cealaltă decât dacă se urca pe așa-zisul trotuar și fără ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)