avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Executia si montajul lucrarilor de tamplarie din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Executia si montajul lucrarilor de tamplarie din aluminiu nu este la nivelul standardelor asteptate

Buna ziua

am un contract cu o societate pentru executia si montajul lucrarilor de tamplarie din aluminiu. de cateva luni am avut mai multe discutii cu administratorul societatii respective in urma carora nu am ajuns la o intelegere amiabila. i-am facut o scrisoare de reclamatie in care ii cer sa fie inlaturate toate neregulile lucrarilor efectuate. vreau sa precizez ca lucrarile efectuate sunt de cea mai proasta calitate si toate discutiile cu administratorul nu au dat nici un rezultat. Din partea administratorului vin tot felul de afirmatii si solutii de genul:
- reducere de 5 din pretul lucrarilor
- el nu vede nici o problema majora in neregulile existente
- eu nu pot sa-l oblig sa termine lucrarile in termenul de 15 zile
- mai mosule .... etc

Presupunem că s-a strecurat o greşeală. Vă solicităm să dispuneţi imediat să fie inlaturate neregulile lucrarilor efectuate in termen de 15 zile calendaristice. In caz contrar, trebuie sa va aduc la cunostinta, cu regret, ca voi fi nevoit sa renunt la serviciile si lucrarile SC XXXXXXXXXXX SRL si voi face o reclamatie la ANPC dupa care voi demara procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata urmata de executarea silita a SC XXXXXXXXXXX SRL, de asemenea prin formularea unei plangeri penale.

vreau sa ma consultati daca am formulat corect scrisoarea si care ar fi pasii urmatori in cazul in care societatea nu va inlatura neregulile lucrarilor efectuate in termenii indicati in scrisoare .

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: infint , utilizator 17:36, 20 Iunie 2016
Initial notificati oficial executantul cu obligatia executarii lucrarilor in conformitate cu normele tehnice in vigoare
Daca amiabil nu solutionati,sesizati oficial opc
Buna ziua

deja din luna aprilie tot incerc sa solutionez amiabil aceasta situatie neplacuta dar administratorul societatii este incapatanat si da dovada de lispa de respect si presupun ca tot acest timp doar eu am vrut sa solutionam amiabil aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garantie cu firma producatoare de tamplarie pvc moll2110 moll2110 Buna ziua ! Am o problema cu o firma producatoare de tamplarie pvc . Dupa montaj la o zi au aparut fisuri in cercevele sau tocuri in proportie de 80% din ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica lucrare tamplarie pvc Annemari Annemari Deoarece am intampinat multe probleme cu o firma cu care am incheiat un contract de executie si montare tamplarie PVC ( si anume 6 usi interior) doresc sa se ... (vezi toată discuția)
Nu am primit raspuns oficial opc mirela01 mirela01 Buna ziua Am facut o plangere la opc si nu am primit nici un raspuns oficial de la ei.Firma reclamata a luat legatura cu mine pentru o solutionare amiabila ... (vezi toată discuția)