avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu am primit raspuns oficial opc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu am primit raspuns oficial opc

Buna ziua
Am facut o plangere la opc si nu am primit nici un raspuns oficial de la ei.Firma reclamata a luat legatura cu mine pentru o solutionare amiabila ,dar eu nu sunt multumita ,astept raspuns de la opc.Oare o sa-l mai primesc?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 10:46, 21 Martie 2012
OPC este obligat prin lege sa va raspunda. Probabil aveti un numar de inregistrare a sesizarii dv., contactati-i si intrebati stadiul lucrarii.
Am fost la opc ,iar ei mi-au spus ca de fapt aceasta ar fi solutionarea:faptul ca firma incearca sa ajunga la o intelegere cu mine.Mentionez ca reclamatia trebuia solutionata la Bucuresti eu fiind din provincie.In cazul asta ar trebui sa primesc o rezolvare-scrisoare- de la opc Bucuresti? Cei de la Botosani nu stiu nimic.
Redactati in scris catre OPC o solicitare de a va prezenta in scris rezultatul solutionarii petitiei dv. Luati numar de inregistrae in acest sens.
De asemenea este indicat sa ajungeti la un consens cu persoana juridica reclamata daca va satisfac termenii intelegerii
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ma adresez? doru chirvase doru chirvase Buna ziua. Am reclamat la OPC Bucuresti in data de 02.11.2010, (si am revenit la aceasta reclamatie in 22.11.2010), neconcordanta caracteristicilor unui ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Facturi aberante energie electricã modreamarin modreamarin Ca urmare a schimbării contorului de energie electrică [b]după[/b] expirarea plombei metrologice, mi-a fost înregistrat un consum de energie electrică de ... (vezi toată discuția)