avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Program de lucru general notariate in ziua de Rusalii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Program de lucru general notariate in ziua de Rusalii

Buna ziua,

Am si eu o intrebare. Din experienta dumneavoastra generala, stiti cumva daca birourile notariale(din Bucuresti in special) au program de functionare maine, de Rusalii? Sau in general sunt inchise?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 20 Iunie 2016
Codul Muncii prevede 12 zile libere acordate cu ocazia sarbatorilor legale, respectiv cate doua zile pentru Anul Nou, Paste, Rusalii si Craciun si cate o zi pentru Ziua Internatională a Muncii, Adormirea Maicii Domnului, Sfantul Andrei, Ziua Nationala a Romaniei si Ziua Unirii Principatelor Romane
Rusaliile sunt sarbatorite in 2016, in zilele de 19 iunie - 20 iunie =duminica si luni,zile in care birourile notariale nu desfasoara activitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere in anul 2017 petronela_gav petronela_gav Buna ziua! Care sunt zilelle libere din anul 2017? 24 ianuarie 2017 este zi libera? Codul Muncii a fost modificat? (vezi toată discuția)
Pastele catolic - sarbatoare legala? irumes irumes Conform ultimelor modificari ale art. 139 din Codul Muncii, alin.(1) Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt: - 1 şi 2 ianuarie; - ... (vezi toată discuția)
30 noiembrie este declarata zi libera ? popanaid popanaid Buna dimineata tuturor ! Va rog sa-mi spuneti daca ziua de 30 noiembrie a fost declarata zi libera ( Sf. Andrei ). Stiu ca a fost o propunere insa nu stiu ... (vezi toată discuția)