avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, am o intrebare legata de o executare silita.... in urma cu 6 luni am apelat la un executor judecatoresc pentru a recupera de la o clienta o suma de bani, ea dand niste bilete la ordin care nu au fost acoperite...problema este ca de la birou imi tot spune ca trimte instiintari la clienta , ajunsese si la un acord sa faca plata in rate.... dar nimic... acum a trimis ultima instiintare unde o chema sa achite integraltoata suma inclusiv cheltuielile, si nu a venit....cand am mers sa vad daca a venit a spus ca nu si ca va cere de la judecatorie pentru a merge sa vada ce poate lua de la ea de la un salon... dar problema este ca imi spune ca trebuie sa fiu eu prezenta si sa fac eu rost de masina.... stiam ca ei se ocupa de tot.... daca poate cineva sa imi dea cateva sfaturi.... mai am o intrebare ce se intamppla daca se ajunge la salon si ea nu are acte pe mobilier sau ce se gaseste acolo.... cum se procedeaza. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lory22 , utilizator 22:40, 13 Iulie 2016
Daca nu are acte, nu are ce sa ii ia.
Multumesc pentru raspuns, dar trebuie sa existe o solutie, nu cred ca un executor judecatoresc nu gaseste solutii. ce facem trecem cu vederea, asta se chiama inselacune dupa parerea mea, emite bilete la ordin neacoperite . Ce solutii imi puteti da? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lory22 lory22 Buna ziua, am o intrebare.. am avut cateva bilete la ordin de la o societate care au fost investite in tribunal cu formula executorie si acum am apelat la un ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin lory22 lory22 Buna ziua, am o intrebare : care este procedura in cazul in care un client a emis un bilet la ordin cu scadenta si nu a putut fi incasat la data specificata ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat grigore142 grigore142 buna, ce sanse am sa recuperez o suma de 13000 ron de la o firma ce mi-a dat in sfarsit dupa 8 luni un bilet la ordin la 30 de zile care era scadent in data de ... (vezi toată discuția)