avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament cu adresa apartamentului lasat mostenire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament cu adresa apartamentului lasat mostenire gresita

Sunt mostenitoarea unui apartament prin testament. Semnatarul a decedat si abia acum am observat ca adresa apartamentului lasat mostenire este gresita. Aparatmentul este chiar cel in care avea locuinta semnatarul, adresa este corecta in partea de identificarea a semnatarului dar incorecta la partea in care se mentioneaza mostenitorul. Ce se poate face acum pt. a identifica exact apartamentul? Mai exact, este gresit numarul la care se gaseste blocul pe strada.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: takanuva , utilizator 11:48, 21 Iunie 2016
Oricum ar fi primul pas este sa mergeti cu hartia la notar pentru vizare spre neschimbare (daca testamentul este olograf) sau pentru indreptare eroare materiala (daca a fost intocmit la notar), ocazie cu care se va verifica si indeplinirea conditiilor de validitate, de fond si forma.
Va multumesc, ma duc de urgenta dar imi este teama ca nu se poate remedia daca a murit deja semnatarul. Sper totusi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament olograf! in 2015-2019 am tinut legatura cu o verisoar ... NedElena NedElena Testament olograf! In 2015-2019 am tinut legatura cu o verisoar a bunicului meu! Ea a murit in octombrie 2019 si a spus ca imi Lasa mie bunurile ... (vezi toată discuția)
Cum Bunicii au făcut fiecare un testament în care spune că lasă fiecare partea sa de casă băiatului în viață. Nepotului de la băiatul decedat lasă ... (vezi toată discuția)
Donatie ,vanzare- cumparare sau alta cale? mihaela-ioana mihaela-ioana buna ziua,apelez la dvs pentru lamurire. Sotul meu are o matusa care doreste sa ne lase noua garsonera dumneaei,dupa ce va deceda.Care este forma cea mai ... (vezi toată discuția)