avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pasi demisie membru CEX - Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pasi demisie membru CEX - Asociatie de proprietari

Buna ziua,

Am o intrebare raspunsul la care nu l-am gasit nici in legea 230 si nici aici pe forum.

Situatie:
- sunt membru CEx al Asociatiei din care fac parte.
- doresc sa imi dau demisia. De fapt consider ca mi-am dat-o deja
- am scris si semnat cererea de demisie.
- presedintele nu doreste sa o primeasca/inregistreze
- am pus-o la avizier.
- am facut-o publica pe grupul blocului pe facebook
- am trimis-o si pe mailurile personale a presedintelui Asociatiei si alti membri CEx

Intrebare: Exista si alti pasi de urmat in cazul demisiei? Mai trebuie inregistrata undeva? Judecatorie? Notar?

Nota: Avand in vedere ca nu a existat remuneratie sau constract de munca, demisia nu a necesitat preaviz si decizia de demisia a fost luata unilateral.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MrV , utilizator 12:36, 21 Iunie 2016
Demisia, fiind un act unilateral de vointa, nimeni nu se poate impotrivi acesteia.
E suficient ca ati scris-o si ati inmanat-o presedintelui si ati mai si afisat-o.
Nu trebuie sa o mai declarati nicaieri.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat președinte asociație de proprietari CNRR CNRR Bună seara, M-ar interesa, în calitate de membru al CEx-ului unei asociații de proprietari care este momentul concret în care președintele ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă când președintele asociației de proprietari își dă demisia și, deși se organizează două adunări generale, nu se întrunește cvorumul pentru alegerea unui nou președinte? Ela C Ela C Buna ziua, ce se intampla in cazul in care presedintele isi da demisia, se organizeaza 2 adunari, lumea nu se prezinta pentru majoritate si au trecut 2 luni ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa cer copii dupa tabelul afisat la parterul scarii ? vasile2014 vasile2014 Deoarece administratorul mi-a spus ca nu are dreptul legal sa-mi trimita copii ale tabelului afisat, si pentru ca am citit un articol care sugereaza ... (vezi toată discuția)