avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema act fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema act fals

Buna ziua,
Am tot scris de problemele mele aici, si aproape mereu am primit raspunsuri sa fiu lamurit, va multumesc pentru asta.
Acum am alta problema si as dori sa-mi spuneti parerea voastra.
In anul 2006 vecinul "face" un acord fals cu copropietarii si foloseste acest acord pentru obtinerea unei autorizatii, ca ii era necesar.
Eu descopar acest fals in 2015....
Am citit despre prescriptie, si inteleg ca persoanei care a facut falsul nu i se mai poate face nimic.
Acel act fals face parte din documentatia pentru obtinerea unei autorizatii.

Intrebarea este, se poate face ceva acum in privinta acelui act fals?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:47, 21 Iunie 2016
Ati putea incerca o actiune in contencios administrativ in care sa incercati sa atacati autorizatia,aratand in ce fel sunteti prejudiciat. Insa slabe sanse cred ca sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru obtinere autorizatie de constructie este nevoie de acordul copropietarilor? dorintm dorintm Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil in care sunt coproprietar (curte comuna). Un vecin a inlocuit o scara de urcare in pod care era din lemn, cu una de beton ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,locuiesc la bloc la etj 1,la parterul blocului se ... Aurelia37 Aurelia37 Bună ziua,locuiesc la bloc la etj 1,la parterul blocului se afla spatiu comercial care asa prevede in acte din constructie si este spatiul primăriei,acest ... (vezi toată discuția)
Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)