avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marfa platita si nelivrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marfa platita si nelivrata

Buna ziua,

Am dorit sa achizitionam pe numele firmei materie prima din Ungaria. Am primit de la "furnizor" factura proforma in care era trecut si contul in care trebuia sa viram banii. Banii i-am trimis din contul firmei noastre in contul firmei lor, urmand ca in 2 zile sa primim marfa. Marfa nu am primit-o nici pana in ziua de azi, desi plata a fost facuta acum 2 saptamani. De o saptamana nici nu ne mai raspund la mail-uri.
As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in acest caz.

O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: DanielaAlinaM , utilizator 18:14, 21 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea stampilei si semnaturii clientului pe factura emisa de furnizor trinity_gold007 trinity_gold007 Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizor (SRL) care a trimis preturi unui client (PFA) pentru o marfa, clientul le-a acceptat, au facut contract, termen de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor produse platite in avans? matusa.raluca matusa.raluca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai exista vreo sansa sa primesc niste produse pe care le-am platit in avans. Eu achizitionez jucarii din UE si la ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii extracomunitar cu material client mihaela d mihaela d Buna seara. Am o mica nelamurire referitor la procedurile care trebuie urmate si documentele care trebuie intocmite in urmatoarea situatie: - clientul, ... (vezi toată discuția)