avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce trebuie sa fac daca politia nu gaseste solutii ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce trebuie sa fac daca politia nu gaseste solutii ?

O familie cu trei copii a inchiriat apartamentul de deasupra mea si viata mea a devenit un calvar. Fac galagie la orice ora din zi si din noapte. Am rugat proprietara sa ia masuri, am comunicat asociatiei de poprietari situatia, am chemat politia de 4 ori - nimic nu le-a schimbat comportamentul.
Puteti sa imi spuneti ce sa fac?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2016
AnaAnita, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 21 Iunie 2016
Notificati oficial proprietarul cu obligatia respectarii programului de liniste,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta,in temeiul disp L nr 230/2007
Art. 18
In cazurile in care, in cladirile de locuinte, unul dintre proprietari sau chiriasi impiedica, cu buna-stiinta si sub orice forma, folosirea normala a cladirii de locuit, creand prejudicii celorlalti proprietari sau chiriasi, dupa caz, proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instantei sa hotarasca masurile pentru folosirea normala a cladirii, precum si plata daunelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convietuirea in comun malouda malouda In ce conditii se pot creste pasari intr-o curte comuna unde sunt mai multi proprietarii sau unde unii dintre acestia sunt posesori de caini talie ... (vezi toată discuția)
Litigii vecini de apartament mititza mititza Am un vecin la etaj si din cauza infiltratiilor cu apa la baia dansului sunt inundat frecvent. L-am rugat de multe ori sa-si rezolve problema instalatiei ... (vezi toată discuția)
Tablou electric Aurela Aurela Buna dimineata, Locuiesc la parter si pe peretele de la sufrageria apartamentului se afla tabloul electric de unde se alimenteaza cu energie scara blocului ... (vezi toată discuția)