avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestare testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestare testament

buna seara, intimpin urmatoare situatie: matusa mamei mele mi-a lasat prin testament un apartament,(testamentul facut de mina,am fost la examenul grafolog si apoi la notar ptr succesiune eu fiind singura mostenitoare trecuta pe acte) in momentul de fata apartamentul este vindut urmind in citeva zile sa primesc banii in cont. mai poate beneficia altcineva de acesti bani legal vorbind ,multumesc
Cel mai recent răspuns: mariusgoaga , utilizator 09:28, 22 Iunie 2016
Doar cei care se consideră îndreptățiți la moștenire și care au fost înlăturați prin întocmirea testamentului.
Matusa dvs avea sot, copii, parinti in viata? sau alti mostenitorui legali?
nu decit pe mama mea care ii era nepoata
Se presupune ca notarul public care a dezbatut succesiunea a verificat daca mai exista si alti mostenitori legali din clasele 1-4. Era bine ca matusa sa va fi facut testament autentic.
buna ziua, sotia mea a fost singura la notar ptr succesiune si a fost ok nu a fost nevoie si de mama ei ,actul de vinzare cumparare pe apartament se va face intre sotia mea si viitorul proprietar (care e pur si simplu un cumparator fara nici o legatura cu familia ei)
mama ei mai poate beneficia legal de bani ? multumesc

Alte discuții în legătură

Vinzare mostenire neintabulata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult pentru un raspuns: unchiul meu a decedat acun 28 ani neavind copii eu si sotia lui nu am dezbatut succesiunea. Mostenirea (imobile primite de ... (vezi toată discuția)
Succesiune bojucris bojucris Matusa mea (sora cu mama mea) a decedat in data de 17.06.2011, in 1992 a facut un act testamentar prin care a lasat drept mostenire apartamentul ei cu o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament ... Popescu Ana-Liliana Popescu Ana-Liliana Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament într-o zi,la diferența de 15 min se face la alta persoana apoi iar la 15 min se baga actele ... (vezi toată discuția)