avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Factura electronica auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Factura electronica auto

Salut,
Am cumparat zilele astea o masina din Italia si astia mi-au dat o factura electronica. Adica am primit-o pe mail ca pdf. Ca sa merg sa o inmatriculez cei de acolo imi cer original, copie, traducere... eu daca scot factura electronica la imprimanta se pune ca original? ca nu prea arata ... arata ca o alta copie... are ea stampila si semnatura dar se vad ca sunt trase la imprimanta si nu sunt "originale". Stiti cumva? Ati mai fost in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 22:39, 3 Iulie 2016
Le explicati cu alte cuvinte ca sunt boi si ca nu pricep ca in aceasta epoca nu mai exista original sau copie cand documentul e in format ELECTRONIC. Si la noi exista lege clara prin care se pot emite si pastra documentele in format electronic. Eventual mergeti la director si faceti scandal si daca tot nu si nu, trebuie sa ii dati in judecata si sa cereti daune serioase.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2016
GermanAlex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de date obligatorii trebuie sa contina factura fiscala ? sorin.damian sorin.damian Cu ocazia unui control de la ANAF, un inspector a facut urmatorul comentariu: - facturile emise din programele de facturare si care au imprimata o stampila si ... (vezi toată discuția)
Factura in forma electronica - mai e legiferata dupa ce legea 260/2007 a fost abrogata incepind cu 13.10.2009? ionion2000 ionion2000 [b]Factura in formă electronică [/b]mai e legiferată dupa ce: - Legea 260/2007 privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice a ... (vezi toată discuția)
Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)